perjantai 16. huhtikuuta 2010

Tilaustyö mekkonen

Sain kunnian tehdä eräälle ihanalle pienelle tytölle 1-vuotis juhlamekon. Toiveet kuului, että se olisi pitkäikäinen, nyt menisi mekkona ja myöhemmin tunikana, eikä saanut olla liikaa röyhelöä tai romanttisuutta, muuten oli aika vapaat kädet.Koska kankaaksi valikoitui tämä superihana ruskea piparikukka niin malli on aika simppeli. Aluksi olin laittamassa ruskeita kantteja, mutta jotenkin tuntui, että kangas huusi kaverikseen keltaista ja paljon pirteämpi siitä tulikin.


Helman tein aluksi niin, että käänsin ja ompelin, mutta sitten alkoi tuntua, että vieläkin kaivataan jotain keltaista ja niimpä helmaan tuli vielä suikale mangonkeltaista joustofroteeta. Näyttää kuvassa tosi haalealta, mutta on oikeasti ihanan syvänkeltainen.Myös pääntien kanttaukset on samasta joustofroteesta, ensimmäistä kertaa tein kanttauksia tuosta materiaalista ja hyvin onnistui, vaikka sitä hieman epäilinkin.

Pakko vielä hehkuttaa, että tilaamani omat tuotemerkit saapuivat viimein, niistä varmaan jo seuraavassa postauksessa, tähän mekkoon ne eivät vielä kerenneet.

5 kommenttia :

 1. Toi on kyl nätti kangas ja kivan mallisen mekon teit, tuo ihanasti raikkautta nuo keltaset lisukkeet :). Minä sain kans juuri 1-v mekon ommeltua, mut potaus tulee vasta vk.loppuna. :D

  VastaaPoista
 2. Ihana! Varsinkin nuo hihat tuo ihanan tyttömäisen piristyksen! Ja keltanen raikastaa kyllä hyvin. Kyllä pikkuprinsessan kelpaa tuossa tepastella :)

  VastaaPoista
 3. Hauska mekko! Kangasvalinta on ihan nappiin tuohon malliin =)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Kivan mällinen ja hauska kangas. Onko kaava omatekemäsi?

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille!

  NorppaStiina: ei täysin, sekoitus erästä t-paidan kaavaa ja mittoja yhdestä valmiista mekosta.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)