keskiviikko 11. elokuuta 2010

Vihdoinkin jotain lastenvaatetta!

Kirahvi housujen saaja ihastui housuihin niin kovasti, että tahtoi saada muutamat muutkin. Lupasin ne tehdä jo aikaa sitten, mutta kun tähän väliin tuli tätä kesälomaa ja muuttohässäkkää niin nyt sain vasta aikaiseksi tehtyä jotain.


Ajattelin, että koira voisi olla kiva aihe, koska heillä on parikin koiraa, vaikka tämä koiruli ei kyllä heidän koiriaan muistuta ollenkaan :) Aplikoinnissa bambujoustofroteeta ja velouria. Kuvan olen suunnitellut itse.Housut on mangonkeltaista bambujoustofroteeta myllymuksuilta, ruskeaa resoria vyötäröllä ja lahkeissa. Housujen kaava on oma.

Tekeillä on myös toiset housut, jotka pääsen toivottavasti pian esittelemään, niidenkin aihe liittyy jollaintavoin tähän ihanaan pikkuneitiin kenelle nämä housut ovat menossa :)

8 kommenttia :

 1. Aivan ihanat housut! Olet tosi taitava!

  VastaaPoista
 2. aivan hurmaava tuo koira-aplikointi!

  VastaaPoista
 3. Pakko oli heti tulla urkkimaan. Ihanat!!! <3 Kirahvihousut on edelleen ihan lempparit, joten kiva kun lemppareita tulee nyt sitten lisää :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten söpö aplikointi, siististi tehty.
  Hienot pöksyt :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Tosi söpö koira ja ihan mielettömän siististi toteutettu, bambujoustis kun ei ole ihan helpoin materiaali.. :)

  VastaaPoista
 6. tosi kivat housut ja hieno applikaatio.. Miten ihmeessä te ihmiset saatte applikoitua noin pieniä osia! ei voi kun kadehtia :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)