perjantai 5. marraskuuta 2010

Nuppupeittoja!

Kannoinpa minäkin korteni kekoon ja tein neljä nuppupeittoa. En osannut päättää vain yhtä tyyliä niin halusin tehdä useamman.


Tämä on jollekin pienelle tytölle, kuten varmaan huomaa :) Aivan ihanan karkkinen lopputulos!

Tässä taas vähän herkempi ja romanttisempi peitto. Ihastuin tähän kovasti. Jotenkin tämä näyttää luonnossa paljon ihanammalta kuin tässä.

Halusin tehdä vähän retrommankin oloisen peiton. Tämä sopii periaatteessa kummalle vaan.Ja tässä olis sitten pojalle sopiva peitto, tästä tykkään itse. Aplikaatioihin on haettu inspiraatiota mm. lelulehdestä ja jäteoppaasta :) Toivottavasti tästä ei vaan tullut liian jäykkä kun on noita päällekkäisiä aplikointeja.

Kaikissa näissä on toisella puolella fleece, ei vanua välissä. Olin varmaan viimeksi tehnyt tilkkutöitä joskus ala/ylä-asteella ja muistan kuinka inhosin niitä yli kaiken. Muistissa oli vain kuinka vaikeaa niitä palasia oli yhteen sovitella, mutta nythän tämä oli ihan hauskaa, ainakin tuollaisista samankokoisista palasista. Mutta yllättävän vaikeaa se sommittelu!! Pyörittelin noita pienempiä paloja vaikka miten päin ja kokeilin eri värejä ennen kuin löytyi miellyttävä kokonaisuus. Tämä olikin hyvää harjoittelua sille, että ajattelin tehdä Aadalle tilkkupäiväpeiton. Innostuin tästä myös niin, että tuli muutakin ideaa, esittelen niitä sitten joskus jos saan toteutettua :)

Jos et ole vielä osallistunut niin käypäs kurkkaamassa täältä.

10 kommenttia :

 1. Ahkeroit sitte kerralla enemmän :D
  Ihania peittoja!

  VastaaPoista
 2. Ihania oot tehnyt! Ikävä, onneksi pian nähdään :)

  t. Annika

  VastaaPoista
 3. Hyvän asian eteen olet töitä tehnyt, sen mitä ymmärsin tuolta linkin takaa! :) Reipas oot!
  t. Meekku

  VastaaPoista
 4. Kylläpä taasen hienoja! Blogiimme kommentoit keltaisesta tiskirättilangasta. Tuli mieleeni, että novitalla on ainakin muutama vuosi sitten ollut aivan kirkkaankeltaista bambulankaa ja bambunhan sanotaan olevan erinomaista sen antibakteerisuuden vuoksi. En kyllä tiedä saako tuota ainakaan kaupasta enää ja kaipaatko tummaa vai kirkasta..

  VastaaPoista
 5. Bambulankaa lähinnä olisinkin kaivannut, kirkasta vai tummaa, sillä ei niin väliä kunhan olisi kunnolla väriä eikä hailakkaa. Novitan sivuilla ei ainakaan ollut mainintaa bambulangoista. Lankoja olen kyllä katsellut vain marketeista, että ehkä pitäisi käydä ihan lankakaupassakin.

  VastaaPoista
 6. tosi hienoja peittoja. mä vielä kirin ja yritän saada mun peittoläjän viikonloppuna valmiiksi.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)