tiistai 10. huhtikuuta 2012

Punahilkkaa

Minulla oli vielä jemmassa tätä ihanaa punahilkkaa. Ajattelin, että teenpä siitä jotain kivaa kesää varten ja niin syntyi lyhythihainen tunika/mekko. Taas lähdin yhdistämään tähän kankaaseen punaista pallokangasta, koska ne nyt vaan sopii niin hyvin yhteen. Lisäsin pienen taskun kivaksi yksityiskohdaksi. Koska kangasta on enää vähän jäljellä, en halunnut hukata senttiäkään ja kokeilin ensimmäistä kertaa huolitella helman kaitaleella. Ihan hyvinhän se sujui, siinä missä pään- ja kädentietkin ja tuli kivannäköinenkin.


Mekko istuu onneksi hyvin ja tyttökin ihastui siihen niin, että halusi laittaa sen heti tänään päiväkotiin päälle. Vähän tätä kangasta vieläkin jäi, joten yhden ihanan vaatteen siitä varmaan vielä saa :)

6 kommenttia :

 1. Hienosti sopii pallokamgas! Kiva tuo helma, tarttis kanssa koklata, samoin leveää resoriakin helmaan.

  VastaaPoista
 2. Tykkään :) Mullakin on jemmassa tuota punahilkkaa, yksi tunika meillä on siitä ollut mutta tuo kangas vaan kolahtaa, ihanaa se on edelleen! Voisinkin kokeilla itsekkin yhdistää tuo punaiseen palloon :)

  VastaaPoista
 3. Oi,ihana! Mullakin ois tytölle tunika leikattuna samoista kankaista :D

  VastaaPoista
 4. Onpa söpö mekko! Olispa tyttönen, jolle saisi mekkoja ommella;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis mekko! Ei ihme että tyttö halusi laittaa sen heti päällensä. Peukuttelen myös tuolle ekologiselle takille, mahtavaa kierrätystä ja taiturimainen toteutus niin kuin aina :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille ihanista kommenteista ♥

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)