tiistai 20. elokuuta 2013

Taskukaveri

Eräänä perjantai-iltana osallistuin ompelukilpailuun. Tehtävänä oli ommella ja kuvata vaate kahdessa ja puolessa tunnissa. Tajusin pian aloitettuani, että tulipa haukattua liian iso pala. Ompelin koko ajan kuin hullu, hiki päässä ja talla pohjassa. Tukikankaita unohtui ja linnunpönttö keikahti vähän vinoon, mutta valmista tuli. Ihme, että sain tämän tehtyä siinä ajassa. Luulenpa, että osaltaan siihen vaikutti huolellinen etukäteisvalmistelu ja suunnittelu. Varasin kaikki tarvikkeet ja kaavat valmiiksi ja kävin mielessä läpi kaikki ompeluvaiheet. Yleensä ompelen niin, että työ muokkautuu ja muuttuu tehdessä ja kyllähän siihen silloin saa aikaa kulumaan. Tuona iltana myöskään koneet eivät temppuilleet. Ihan kuin nekin olisivat tienneet, että nyt on tosi kyseessä :)
Kilpailutyönä valmistui mekko, jonka nimesin taskukaveriksi. Idea siis on, että vaatteessa on tasku (tässä tapauksessa linnunpönttö) jossa asuu pehmokaveri (nyt siis lintu). Laitoin myös puunoksalle nepparin jolloin linnun voi laittaa välillä sinnekin istuskelemaan.
Niin ja voittohan se napsahti tällä mekolla :)

9 kommenttia :

  1. Ei ihme, on niin suloinen mekko!

    VastaaPoista
  2. Hei tää on hieno!! :) Ja hauska idea, varmasti lapset tykkää! :)

    VastaaPoista
  3. Tämä oli siis NIIN ihana! Ihan uskomatonta, että olet ehtinyt sen tehdä parissa tunnissa! Ja mikä idea <3

    VastaaPoista
  4. Tämä on kyllä uskomattoman suloinen ja hauska mekko :)

    VastaaPoista
  5. Ihana!! Voi, miten oisin rakastanut tuollaista pienenä. Saiskohan tuollaista aikuisten koossa? :)

    VastaaPoista
  6. this page https://www.dolabuy.ru/ here are the findings site here browse around this website view

    VastaaPoista
  7. replica goyard bags hermes fake m2u53h8s18 best replica ysl bags replica bags ebay navigate to this website s9w83g8q10 replica bags ru you can check here u5t56v4a01 louis vuitton replica handbags replica bags wholesale in divisoria

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)