lauantai 4. heinäkuuta 2015

Kesäsettejä

Tässäpä muutamia kesäisiä T-paita ja shortsisettejä mitä on tullut tehtyä sekä meille että vähän muillekin. Ihana kun näitä kesävaatteita on vihdoin päästy käyttämään :)


Tämä pilvisetti on oma suosikki. Minttu ja harmaa on yhdessä niin ihanat värit ♥ Ihanan laadukas raitatrikoo on Noshilta. Shortsien joustocollege puolestaan Ainolasta

Näitä koirasettejä on myös valmistunut sekä isompaa että pienempää. Hieman huonosti erottuu, mutta pepussa on koiran häntä. 


Kaavan testauksessa syntyi myös tällainen perussetti. Tykkään kyllä tästäkin kovasti.
Vaikka näitä kesäsettejä on meillä kaapissa jo useampia niin lisää olisi tehtävä, touhukas 2-vuotias saattaa näemmä sotkea monet vaatteet päivässä

12 kommenttia :

  1. Tää on kyllä paha, kun aina blogeja lukiessa tulee himo päästä kangaskaupoillw ;) ihania ovat!

    VastaaPoista
  2. Minäkin sotkisin vaatteeni jos olisi noin ihania vaatteita joita vaihtaa :)

    VastaaPoista
  3. Meidän kaappiinkin kelpaisi tuollaiset setit!

    VastaaPoista
  4. Ihania nuo pilvisetit! Pitääköhän vauvalle tehdä tuommoiset housut vaaleanpunaisin tehostein? :D Sinulla on kyllä niin mahtavia ideoita ja ison vaivan jaksat nähdä esim. eläinhahmojen toteuttamiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vaaleanpunaiset tehosteet sopis kyllä kans ihanasti tuohon harmaaseen hattaraan. Mulla on suunnitelmissa samistelu jumppikset pienille niin, että toiselle sinistä/turkoosia ja toiselle vaaleanpunaista tehosteeksi. Saa nähä saanko toteutettua, mutta ihanat varmasti tulis :)

      Poista
  5. Ihania ♥ ja joo itsekkin yritän väsäillä meidän neitosille para-aikaa shortseja (: Nyt kun vihdoin kesävaatettakin tarvitaan.

    VastaaPoista
  6. Ihania settejä jälleen kerran! Koirasetti on hauska oivallus, kyllä nämä päällä lapsien mielikuvitus pääsee valloilleen.

    VastaaPoista
  7. Oih! Etenkin pilvisetit aivan ihanat!! Kaikki toki, mutta nuo eritoten. <3 <3

    VastaaPoista
  8. Oih! Etenkin pilvisetit aivan ihanat!! Kaikki toki, mutta nuo eritoten. <3 <3

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)