torstai 14. tammikuuta 2010

Joululahjoja
















Tälläisen setin tein ystävän vauvalle. Mekon velourkangas on tilattu kangastukusta ja aplikoinnin kankaat ostettu löytöpalasta, kaava on jostain ottobre lehdestä. Bodyn kaava on itse piirretty ja ihana bambukangas siihen on myllymuksuilta. Vakosamettihousujen kangas tarttui mukaan Tallinnan reissulta. Olisikohan metrihinta ollut jotain 4€. Tallinnassa kävin marraskuussa joten ihan kaikissa kangaskaupoissa en tarennut käydä kun sattui niin kylmä ilma, mutta päällimmäisenä jäi sellainen tunne, että kankaat olivat paljon huonompaa laatua kuin täällä. Kam-neppareita olen käyttänyt kaikissa näissä vaatteissa.















Siskolle ompelin marimekon lumimarja kankaasta kolme tyynynpäällistä, sekä lapaset nallelangasta ja polvisukat supersocke wellness langasta, joka sisältää aloeveraa ja jojobaöljyä. Todella ihanan pehmeää neulottavaa lankaa tuo wellness. Siskokin taisi olla tyytyväinen sukkiin :)

Muuta en sitten tänä jouluna tehnytkään. Ensi jouluksi voisi yrittää tehdä enemmänkin.

3 kommenttia :

  1. Hienoja juttuja!!! Innolla jään odottamaan lisää :)

    VastaaPoista
  2. replica bags from china free shipping gucci replica handbags s1s93d2y03 replica kipling bags replica bags and shoes this website s7t09w3a54 replica bags us replica bags online pakistan hermes fake k9g14l9u75 replica bags philippines greenhills

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)