sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Lelujen säilytystä!

 

Tässä tämän päivän projektia. Ikeasta ostin joku aika sitten tälläisen ison korin lelujensäilytystä varten. Kori oli siis ilman tuota kangasosaa, mutta minusta se kaipasi jotain kangasta piristykseksi ja suojaksi. Kangas on ostettu myös Ikeasta.

 Tässä näkyy lähemmin kiinnityssysteemi.

 

Ja sitten ei kun lelut kyytiin. Meillä on kaksikerroksinen talo ja käytännössä kaikki leikki tapahtuu alhaalla olohuoneessa, joten olen yrittänyt keksiä sellaisia lelujensäilytysratkaisuja, jottei olohuone näyttäisi ihan lastenhuoneelta. Säilytetäänkö teillä leluja olohuoneessa, jos niin minkälaisia ratkaisuja olette keksineet?

3 kommenttia :

 1. Oi, ihana lelukori :).
  Juu olohuonees on lelut täälläkin, osa leluist tollasis laatikostois piilossa silmistä, osa ihan normi tylsis muovisis lelulaatikois.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin lelut olohuoneessa ja korissa. Semmonen tylsä luhdan pyöreä narukori cittarista. Tuo sun idea olikin kiva ehkä vois itsekkin yrittää :)
  Niin ja osa leluista kirjahyllyn alakaapeissa piilossa.

  VastaaPoista
 3. Kauniita vaatteita olet ommellut ja tuo kori on nätti! Meillä on olohuoneessa leluja, vaikka en niitä haluaisi. Kummasti niitä vaan yläkerrasta kulkeutuu alas. Mutta laatikoissa kirjahyllyn alimmilla hyllyillä ovat piilossa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)