keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kolme paitaa samasta kankaastaOstin Löytöpalasta tälläistä vaaleanpuna-valko raitaista trikookangasta ja minulla tuli mieleen tämä Moonkidsin paita ja päätin kaavoittaa samantyylisen paidan. Enpä muista milloin oisin viimeksi ommellu raitakangasta ja tuli taas todettua että ei ole kovin mukavaa puuhaa. Raitakankaassa huomaa liiankin hyvin kuinka on milleistä kiinni onko se kangas suorassa vai ei.  Tämä ihan peruspaitana, ei mitään kuvia.Tämä paita samoilla kaavoilla ja tähän aplikoin perhoset somisteeksi.
Piti vielä tehdä kesäinen T-paita. Tässä kaavana Ottobre 1/2007 T-paita kirjekuoripääntiellä. Ei ollut suoraan sopivaa kokoa joten muokkailin sopivan. Tällä kaavalla en ole aiemmin tehnyt mitään ja jossain vaiheessa tajusin, että aika älytöntä väkertää isotöinen aplikaatio paitaan, josta ei edes tiedä sopiiko se päälle! Useammassakin blogissa on ollut näitä paitoja joihin on tehty maa ja halusin itsekin koittaa. Seuraavaksi täytyy tehdä pilvikankaalle niin tulee kivempi, mutta tulipahan harjoiteltua tälle. Hello Kittyn kuva on taas satukirjasta, siinä Hello Kitty juo kirpeää juomaa ja siristää silmiään, taustan tein omanlaisen. Resorit tähän paitaan valikoitui kun näin nämä asut, mutta eihän tästä tullut yhtään niin nätti kun tuo vaaleanpunainen on sen verran pliisu.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

11 kommenttia :

 1. Ihania puseroita. Noi perhoset on tosi kivoja :).
  Ja HelloKitystähän ei voi muuta ku tykätä, hineo aplikaatio!

  VastaaPoista
 2. Hienoja paitoja :) Olet todella taitava varsinkin applikoinnissa!! Wau.

  VastaaPoista
 3. Kivoja paitoja :) Raitakangas on vaikeaa, itse olen todella surkea kaikissa kankaissa, joissa kuvioita pitäisi kohdistaa...ja usein ne ovatkin aivan heikun keikun ;)

  Ihana varsinkin tuo kesäpaita, resorithan ne ovatkin, jotka tuovat mukavasti särmää vaatteeseen :) Hyvin onnistunut jos kerta eka kokeilu :D

  VastaaPoista
 4. Ihania! Kitty paita varsinkin on tosi söpö :)

  VastaaPoista
 5. Ihania paitoja. Varsinkin tämä alin jossa on vihreää vaaleanpunaisen kanssa ♥

  VastaaPoista
 6. Kyllä olet ystäväiseni taitava!! Erityisen hieno oli tuo alin Hello Kitty paita. Aada tais tykätä?!? :)

  t. Annika&Emma

  VastaaPoista
 7. Aivan mieletön aplikaatio! Olet kyllä taitava!
  Ja kiva kyöllä tuo Moonkids-tyylinen paitakin!
  Itse myös saan harmaita hiuksia raitojen ompelemisesta, kun kohdistaminen tuntuu välillä niin hankalalta.

  VastaaPoista
 8. Annika: kyllähän se Aada tykkäsi paidasta, tosin ei ole pitänyt sitä muuten kuin sovituksessa, mutta kesää vartenhan sen teinkin, joten jospa sitten.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)