maanantai 10. toukokuuta 2010

Housut

Kangas näihin housuihin löytyi Eurokankaan palalaarista, mukavaa joustofroteeta. Ajattelin aluksi tehdä samanlaiset taskut kuin moonkidsin housuissa, mutta halusin kuitenkin sitten suunnitella omanmalliset. Piirtelin vapaalla kädellä muotoa ja ajattelin, että taskut voisivat jatkua takapuolelle. Kivat taskut tuli mielestäni ja teen näitä varmaan lisääkin. Housut onnistuivat muuten tosi hyvin, mutta ovat vyötäröltä liian matalat. Vaihdoin vielä korkeamman resorinkin, mutta ei auta, koon piti olla 104-110cm, mutta on enemmänkin 98cm. Sen siitä saa kun suurentaa kaavaa huolimattomasti.

Tässä vielä kuvaa koko taskusta.


Tälläisen ruokalapun tein Emma tyttöselle, joka muutti perheineen vähän aikaa sitten Etelä-Suomeen, pitihän minun huolehtia, että Emmalla riittää vastakin ihania ruokalappuja ;)


Tämän tein hänelle aikaisemmin, kahden puuvillakankaan välissä on muovi, joka pitää kosteuden. Oli myös kolmas ruokalappu, mutta sen kuvaa en millään saanut vanhasta kamerasta enää ulos.

13 kommenttia :

  1. Nuo housut on tosi kivat! Tuo taskuidea tutun mutta silti uuden näköinen.:)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat housut ja suloiset ruokalaput!

    VastaaPoista
  3. Mietinkin, miten Emmalle on alkanut ruoka maistumaan nykyisin paremmin ja täältähän syy selvisi:-)))). Suloiset ruokalaput olet tehnyt! Kiitos mummonkin puolesta.
    Voi tuota Aadaa, mikä söpöläinen hän on!

    VastaaPoista
  4. Noi taskut on kyllä hienommat, kun Moodkidsin! :) JA ruokalaput on kans hienoja! :D

    VastaaPoista
  5. On kyl nätit housut ja ruokalaput kivoja, varsinkin tuo peikko ruokkis on aivan ihgu (täytyyki tsekata onko itel viel tota peikkokangasta tallessa, täälläkin ku tarvis lisää ruokalappuja).

    VastaaPoista
  6. Kiva housut ja taskut. Ja ihanaa kangasta, ihan epistä että meidän Eurokankaassa ei ikinä ole mitään joustofroteeta :(

    VastaaPoista
  7. Nätit housut ja tosi kiva tuo taskumalli! Ruokalaputkin näyttävät tosi kivanmallisilta.

    VastaaPoista
  8. Tosi kivan näköiset housut! Mulla on vissiin tuolla samaa joustofroteeta odottamassa vuoroaan. :) Valkoinen sopiikin hyvin sen kaveriksi!

    VastaaPoista
  9. Ihanat housut! Taskuissa tosi hauska muoto! Kauniin väristä tuo joustofrotee. Taitaa olla Eurokankaan valikoimissa aika suuria paikkakuntakohtaisia eroja. Ei meitä lähimpänä olevasta ainakaan noita joustofroteita tahdo löytyä...

    VastaaPoista
  10. Ensi vierailulla täällä....=) kivat housut!

    VastaaPoista
  11. Heippa!

    Tosi kivan näköiset housut oot tehny..

    T. Suska

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)