tiistai 17. huhtikuuta 2012

Postipojalle viemisiä

Eilen nämä vaatteet lähtivät matkaamaan kohti kummipoikani perhettä. Seuraa hirveä läjä kuvia, joten toivottavasti jaksatte lukea loppuunsaakka :)
 Kummipoika täyttää pian puoli vuotta, joten ompelin hänelle housut pieneksi lahjaksi.
Kaava housuihin on muistaakseni Ottobren Saimi pienennettynä kokoon 80cm. Kankaana on harmaa joustofrotee Eurokankaasta ja resoreina mangonkeltaista bambujoustofroteeta Myllymuksuilta.
 Ensimmäistä kertaa tein applikaation housujen takapuolelle pyllyn päälle. Eihän se ihan nappiin mennyt, jotenkin onnistuin venyttämään tuon vasemman puolen renkaan ja peilin ja tuulilasinkin näköjään asettelin vinoon. Jospa se kummipoika kuitenkin huolisi nämä :)
Isosiskolla onkin sitten 3-vuotis synttärit ja hänelle tein muutaman mekon. Toiveena oli kirkkaita värejä, joten niitä koitin kaivella.

Tämän mekon lopullinen muoto syntyi vahingossa tai oikeastaan huolimattomuuden vuoksi :) Minulla oli palanen tuota keltaista tähtikangasta ja päätin, että siitä mekko ja mansikka applikaatio eteen. Rupesin sitten leikkaamaan ilman suunnitelmaa ja leikkasin ensin takakappaleen ja kun olin sen saanut irti niin tajusin, että eihän siitä enää saa etukappaletta. Vähän aikaa mietin, että alanko tekemään toisen kappaleen palasista, mutta ei siitä olisi niin nättiä saanut, joten muotoilin takakappaleesta etukappaleen ja leikkasin uuden takakappaleen pallokankaasta. Sitten kun koko mekko oli jo kerran mennyt läskiksi, niin päätin tehdä vielä eriparihihat ja niihin vielä eriväriset kantit. Alkuperäinen suunnitelma oli paljon hillitympi, mutta tykkään tästä lopputuloksesta paljon enemmän :)

Tuon tähtikankaan kanssa kävi niin kuin monesti muulloinkin, että se oli lojunut minulla kaapissa monta vuotta, olen vissiin leikannut siitä jotkut sortsit, mutta ne on jääny kesken. En vaan kertakaikkiaan tuntunut saavan siitä mitään mukavaa ideaa. Ja sitten kun alan suunnitella vaatetta jollekin toiselle niin ne ideat kummasti tulee ja kangas alkaa näyttää kivalle. Käykö kellekään muulle koskaan näin? :) 
Minulla oli jo pitkään ollut lopussa kokomerkit ja nyt otin itseäni niskasta kiinni ja tilasin niitä royal-tuotteelta. Tilasin samalla tuollaisia Käsintehty Valmistettu Suomessa lappuja, olivat vaan aika kovia, että jospa ne ei raavi niskassa.
                                                                 ♥ ♥ ♥


 Ystäväni tyttö on kova Pipsa Possu fani ja ystäväni pyysi, että tekisin mekon Pipsan kuvalla. Kangas ja resori on ostettu Metsolasta.
Takakappaleelle pieni sydän söpöksi yksityiskohdaksi :)
Hauskaa on kuulemma kun Pipsa pomppii kuralätäköissä, joten sellainen kuva sitten. Applikaatio onnistui ihan ok, silmät on vähän eriparia, mutta muuten aika hyvä.
Pakollinen puukuva ;)
Ja eihän ne synttärit oo mitään ilman Pipsa Possu korttia, joten sellaisenkin vielä tein.

Rakkaat terveiset E:lle ja L:lle! ♥ ♥ ♥


10 kommenttia :

  1. Upeita!! Tykkään varsinkin noista mekoista:)

    VastaaPoista
  2. Ihania! Varmasti Pipsan saaja on ikionnellinen!

    VastaaPoista
  3. Kivoja juttuja olet tehnyt. =) Sivullani sinulle tunnustus ja jään lukijaksesi seurailemaan mitä saat aikaiseksi. =)

    VastaaPoista
  4. Kivoja ja pirteitä ompeluksia! Tuo on hauska tuo pilkullinen/tähtimekko. Hauskasti toteutettu (vaikka tulikin vahingossa). Mutta niinhän ne parhaat yleensä syntyy. ;)

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja, erityisesti tykkäsin (ja meidän tyttö takuulla tykkäisi myös!) tuosta Pipsa possu -mekosta! :)

    VastaaPoista
  6. Onpas hauska tuo tähtimekko. Kiva, kun kankaat vaihtelee yllätyksellisesti.

    VastaaPoista
  7. Moi! Haluaisitko myydä mansikkamekon? :) - 3v-synttäreille juhlamekkoa etsiskelen pikkuiselle Peppi-Tossulle Laitatko vaikka sähköpostia asiasta?

    VastaaPoista
  8. webpage b5p60m5g79 gucci replica handbags 7a replica bags philippines replica bags and shoes fake hermes v6u27m4h74 replica bags china replica bags qatar check my source p9a75j8n65 replica bags wholesale mumbai

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)