lauantai 18. toukokuuta 2013

Hot Fix kokeiluja

Ostin joku aika sitten muutamia Hot Fix kalvoja ja nyt sain aikaiseksi kokeilla tehdä niistä jotain. Kimallekalvoja oli helppo käyttää. Piirsin ensin paperille kuvan ja leikkasin sen. Sen jälkeen piirsin kuvan kaavan mukaan kalvolle ja leikkasin irti, pienempiin osiin käytin myös veitseä. Sen jälkeen kuvat vain silitettiin kankaalle ja poistettiin suojamuovi. Tällä tavalla saa helposti tehtyä isommallekin lapselle kivoja juttuja, vaikka meidän tyttö kyllä sanoi, että hänellekin pitää tehdä edellisen postauksen pupu applikaatio johonkin vaatteeseen.
Syntyi kaksi vaatetta, pipo ja paita. Minuun on tainnut iskeä joku turkoosi hulluus. Koko ajan tekisi mieli vain ommella turkoosia, vihreää, keltaista... Laatikossa odottelevat pinkit ja punaiset kankaat ei houkuttele yhtään. Toisaalta se ei haittaa, koska tyttö ilmoitti, että hänkin tykkää eniten turkoosista ja vihreästä.  Näihin kuitenkin sopi kivasti pinkit kantit tuomaan tyttömäisyyttä.
                                        
                                          Paitakaava: Ottobre Pupunen omilla hihamuokkauksilla
                                          Pipokaava: oma
                                          Kankaat: Majapuu
                                          Hot Fix kimallearkit: Seriväri

 Paidan hihoista tuli tosi nätit, tein rypytykset framilonilla. Seuraavalla kerralla kokeilisin kuitenkin kantata hihansuun koko matkalta, voisi olla parempi niin.
Piposta tuli tosi kiva ohkainen vuorittamaton kesäpipo.
Tähän pipon kuvaan hyödynsin paidan kuvasta leikattuja osia. Tästä taisi tulla kauniimpi kuva, isommassa sudenkorennossa jäi häiritsemään pää, joka ei oikein onnistunut. Kummasta sudenkorennosta sinä pidät enemmän?

2 kommenttia :

  1. Tosi kivat, itse olen kanssa ajatellut tilata tuota ja kokeilla :)
    Nätit hihat paidassa sinulla :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)