perjantai 29. toukokuuta 2015

Valmistautumista vauvan syntymään Niin se vain tämäkin odotusaika on pian ohi ja kohta saamme tutustua uuteen perheenjäseneen
Olin tietysti aikonut tehdä vaikka mitä ihanaa uudelle vauvalle, mutta kas vain, en olekaan ehtinyt juuri mitään. Vauvahan tarvitsee tietysti pienen ensisängyn ja hetken harkitsin josko tekisin pinnasänkyyn baby nestin, joka näyttää olevan nykyään aika suosittu.

  Törmättyäni tähän ohjeeseen, päädyin kuitenkin päällystämään äitiyspakkauslaatikon. Se toimi ainakin hyvin ensisänkynä edellisellä vauvalla. Linkin ohje on kyllä hyvä ja selkeä, ei tarvitse itse alkaa pähkäillä mittojen kanssa. Ainut ongelma seurasi siitä, että käytin itse lakanavahvuista puuvillaa ja näin ollen päällisestä tuli hieman löysä noilla mitoilla. Lisäsin mittoihin sentin saumanvarat, mutta jouduin lopulta kaventamaan juuri sen verran, joten jos tekee ohuesta puuvillasta, niin oman kokemukseni mukaan ei kannata lisätä enää saumanvaroja.


Meillä on kyllä tällä kertaa niin pieni tuo vanha pinnasänky, että välttämättä erillistä ensisänkyä ei olisi tarvittukaan, mutta onhan vauva tuolla laatikossa kuitenkin paremmin suojassa. Ja onhan siitä se hyöty, että laatikkoa voi tarpeen tullen kuljettaa muuallekin.

Sänkyyn tein vielä vaaleanpunaisen lakanan ja harmaan tähti pussilakanan. 
Kun saimme tietää odottavamme tyttöä, alkoi heti kaikki harmaa - vaaleanpunainen näyttää vastustamattomalle, joten näitä värejä tullaan näkemään meillä varmaan enemmänkin :)


7 kommenttia :

 1. Ihana, kelpaa pikkuisen tuolla nukkua <3 Minä tein babynestin vauvalle ja se on ollut kyllä kätevä perhepedissä nukkujalle, ikäänkuin rajaa vauvan alueen :) tarkoitus oli pitää sitä pinniksessä, mutta kummasti tuo typy viereen jäi nukkumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Babynest olisi kyllä varmasti kätevä perhepedissä. Tuota laatikkoa ei ihan viitsi sänkyyn ottaa :)

   Poista
 2. Onpa nätisti verhoiltu. Ja värit söpöt.

  VastaaPoista
 3. Hellyttävä vuode Pienelle! Somat värit! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis on peti pienellä. Ei mene enää kauan, että hän siellä köllöttää.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)