sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Apiloita


Tämä neliapila mekko minulla oli ollut ajatuksissa jo pitkään. Kun sain tämän lopulta tehtyä, niin lopputulos oli vieläkin ihanampi kuin olin kuvitellut Tykkään ihan hirveästi tästä punaisen ja vihreän yhdistelmästä. Kangas on Metsolan ihanaa apila joustofroteeta, vielä mulla ois tuota kangasta keltaisena jäljellä.

Tätä kangasta oli sen verran niukasti, että sai tosissaan miettiä kuinka saa tehtyä pitkähihaisen mekon. Kavensin vähän helmaa ja tein hihansuihin jatkopalat, niin sain kankaan juuri ja juuri riittämään.
Ja mekkohan pitää ehdottomasti yhdistää ihaniin Metsolan vihreisiin sukkahousuihin. Tämä asu on tytön vaatteista mun ehdoton lemppari tällä hetkellä

Ja kun pääsin apiloiden kanssa vauhtiin, niin tein samalla pipon. Kankaana eurokankaan pinkki joustofotee palalaarista. Kuvasin tämän omassa päässä ja ihastuin tähän niin, että meinasin omia pipon itselleni. Tytölle se oli kuitenkin tarkoitettu, joten hän sen sai.

13 kommenttia :

  1. Ihanan värinen mekko! Tykkään kanssa yhdistellä punaista ja vihreää, vaikka muuten en mikään vihreän ystävä olekaan.

    VastaaPoista
  2. Eipä ihme jos on tytön lempiasu, aivan kerrassaan ihana!! Värit on tosiaan mahtavat. Tykkäisin itsellekkin noista väreistä. Pipokin on ihana!

    VastaaPoista
  3. Voi miten kiva mekko! Ja aivan ihana tuo suuri vihreä neliapila! Teitkö tuon pipon muuten kaksinkertaisena, vai miten? Minä en ole saanut vieläkään aikaiseksi ommella niitä trikoopipoja :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula :) Tein minä tuon kaksinkertaisena, mutta kyllähän siitä päästä tulee aika paksu silloin, eikä asetu ihan niin hyvin. En ole kyllä mikään mestari noiden pipojen kanssa. Jos sulla on kangasta valmiina niin nyt vaan kokeilet!:)

      Poista
  4. Aivan ihastuttavat väriyhdistelmät!!!!

    VastaaPoista
  5. Tosi ihana tunika ja väriyhdistelmä :) Muutenkin täältä löytyi kaikkea ihanaa, piti heti liittyä lukijaksi :D

    VastaaPoista
  6. hienot apilat! Tuo pipo on tosi kivan värinen!

    VastaaPoista
  7. Aivan mielettömän ihanat sekä mekko että pipo!

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva mekko! Tykkään kanssa tuosta väriyhdistelmästä.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)