maanantai 16. syyskuuta 2013

ARVONTA!


Kun vuosia sitten perustin tämän blogin, minulla oli idea jostain näiden taskukavereiden kaltaisista leikkisistä lastenvaatteista. Sitten se ajatus kuitenkin hukkui jonnekin opiskelukiireiden alle. Nyt inspiraatio tuntuu palanneen ja se on arvonnan paikka ehdottomasti!

Tässä arvonnassa palkintona on yksi taskukaverituote, joka voi olla toiveesi mukaan joko mekko tai paita. 

Osallistumissäännöt:

1 arvan saat kun kommentoit tätä postausta ja KERROT minkälaisen taskukaverin haluaisit jos voitat. Se voi olla jo jokin näistä toteuttamistani tai voit toivoa jotain muuta aihetta. Jätän kuitenkin itselleni taiteellisen vapauden toteuttaa tuote toiveiden ja materiaalivarastoni pohjalta.

Lisäarpoja voit saada seuraavasti:

1 arvan saat kun olet lukijani. ( Lukijaksi voit liittyä myös arvonnan aikana.)

1 arvan saat kun linkität arvontakuvan blogiisi tai facebookiin.

Eli yhteensä voit saada kolme arpaa. Muistathan kertoa monellako arvalla osallistut ja kuinka olet ne ansainnut. Anonyymit, laittakaa kunnolla erottuva nimimerkki.

Arpaonnea kaikille!


88 kommenttia :

 1. Ihana arvonta! :)
  Olen mukana kahdella arvalla (kommentti ja lukija). Toivoisin mato-omppu aiheista paitaa 128cm ja unisex värityksellä, niin kävisi siskon jälkeen myös pikkuveljelle :) Nämä tekemäsi vaatteet ovat niiin huippuja!

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, ihana arvonta!! :) Oon haltioutuneena ihaillut näitä sun tuotoksia :) Minulle siis kaksi arpaa (kommentti ja lukija). Minulla on tässä pari esimerkki-ideaa, joista voit sitten itse päättää ja toteuttaa ihan miten haluat :)
  - kilpikonna, jonka pää tulee ulos kilvestään ja menee sinne sisälle
  - sammakkoaiheinen
  - kuumailmapalloaiheinen
  - pöllöaiheinen
  - tykkään myös hulluna tuosta laukku taskuna -ideasta :)

  Jos saa toivoa mallia, niin tunika tytölle koossa 80 cm (tai vähän isompi) ois ihana. Tosin tämä tulisi sen ikäiselle, joka laittaa kaiken vielä suuhun, joten ekstratoiveena ois se, että mitään osaa ei varsinaisesti pysty irrottamaan.

  Olipa nyt paljon toiveita. Toki sulla on vapaat kädet toteuttaa :)

  VastaaPoista
 3. Voih, ihania ideoita! Jos arpaonni suosii (yksi arpa), toiveena olisi jokin Peppi Pitkätossu -paita 110cm pojalle tai esimerkiksi sellainen omppu :)
  -ääpylä

  VastaaPoista
 4. Ihana että taskukaveri ajatus on toteutunut, niin upeita ovat. Kahdella arvalla mukana. Toiveena 122cm mekko, taiteilijalle täysin vapaat kädet :)

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukana ja joku hmmm, ihanaakin ihanempi taskukaveri esim. kettunen vois olla ihana kuopukselle; paita koossa 110/116cm.

  VastaaPoista
 6. Ihania taskukavereita <3 näistä mato-omppu on niin söpönen <3 Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 7. Ei ku kolmella arvalla ;) Jaoin fb:iin...

  VastaaPoista
 8. Mukana yhdellä (kommentti arvalla), ja toiveena laukku taskuna-mekko (98).

  -annera

  VastaaPoista
 9. Mukana yhdellä arvalla ja kaikki ideasi ovat niin ihania, että täysin vapaat kädet antaisin sinulle. Sen verran täytyy sanoa, että tytölle 90cm tulisi, eikä mielellään liian tyttömäistä. Tunika tai paita malliltaan olisi kiva.
  Janica

  VastaaPoista
 10. Voi veljet, kun nyt onni potkaisis :)! Olenkin tässä jo pitkään ihastellut näitä huikeita taskukaverivaatteitasi - siunattu olet taidoillasi :). Yhdellä arvalla mukana olen (kommentti) ja jos lykästää, niin aivan vapaalla kädellä ja ehtymättömällä ideariihelläsi saisit toteuttaa 116cm mekon pirtsakalle tytölle.
  - Tanja -

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla osallistun. Ihania ompeluksia nuo taskukaverit.
  Jos lykästää niin pojalle 104 koossa jotain. Kaikki käy :)

  VastaaPoista
 12. Kahdella arvalla mukaan :) Ja jos arpaonni suosii, niin tytölle joku tuollainen laukkumekko olisi ihana. Ja koossa 116cm.

  VastaaPoista
 13. Mukana kahdella arvalla (kommentti&uusi lukija).
  Mikäli onni potkaisee, niin toiveena paita koossa 92 pojalle, joka rakastaa kaikki pärinävehkeitä ja eläimiä :)

  VastaaPoista
 14. yhdellä mukaan. tytölle mekko tai tunika koossa 104cm ja melkein mikä vain käy. lintu ja mato on kivoja. joku hiiri tai kettu aiheinenkin olisi kiva :) saat vapaat kädet ideointiin jos sattuu voitto kohille :)

  VastaaPoista
 15. Aivan ihania vaatteita teet! Hoksasin vasta nyt tämän kun linkitit blogistasi fbookissa. Minunkin käsityöharrastus nosti päätään yläasteaikojen jälkeen kun odotin Kaislaa, mutta aikaa ei tunnu riittävän enää.. Ehkä joskus sitten taas :)

  Osallistun yhdellä arvalla ja jos onni suosii (lintu)taskukaveri-mekko kokoa 92cm olis just kiva meidän tytölle.

  Anne, Kaisla&Viola

  VastaaPoista
 16. Ihania vaatteita. Jonkin tytölle sopivan eläintaskuvaatteen haluaisin, jos voittaisin. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 17. Ihania taskukavereita :D kahdella arvalla mukana ja haluaisin taskukaveriksi maatilan eläimiä (lehmä, lammas, possu tai hevonen) kurkkivat sitten vaikka tallin tmv ikkunasta tai ovesta. tunika koossa 92 tai 68 tai 134 kaikille löytyy käyttäjä :D

  VastaaPoista
 18. Liityin lukijaksi eli kaksi arpaa. TAskukaverivaatteesi on aivan ihania!!Jos arpaonni sattuu kohdalle, niin toivoisin mekkoa/tunikaa 110cm ja taskukaverina voisi olla vaikkapa kissa, lammas tai lintu.

  VastaaPoista
 19. Kahdella kokeilen onneani (lukija ja kommentti). Pojalle 104 tulisi paita, hän on dino, auto ja robottifani, kuten kyllä hämähäkki ja muut ötökät kiinnostavat. Vaihtoehtoja riittää :)

  VastaaPoista
 20. Kahdella mukaan(kommentti+lukija). Apua, liian vaikea on kyllä keksiä, että millaista ihanaa taskukaveria haluaisin pojalle! Poika täytti just 3v ja ainakin dinojuna on kova sana. Voisin ehkä jättää sulle kokonaan taiteellisen vapauden keksiä aihe ;)

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukana.(lukijana myös) Huippu taskuidea tuo kaveri. Meille käy taiteilijan vapaa luomus, joka tulis 122cm tytölle. Tunika tai mekko malli olis meiluisin.

  VastaaPoista
 22. Kahdella mukaan! Lukijana ja kommentoimalla :)

  Meille tulisi ehdttomasti maatilan tytölle syksy paitaa koossa 74cm. Sellainen missä Tipu tulisi munasta :)
  Tai sitten lampaisiin liittyvää :) ja tunika mallisena tyttöjen ihanissa hempeily väreissä!

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla (lukija + kommentti) mukana. Meidän neiti <3 laukkutaskuaan ja toiveena oliskin sen takia pojalle 98cm oma taskukaverinsa.

  VastaaPoista
 24. Yhdellä arvalla mukana. Joku unisex-aiheinen metsään liittyvä aihe esim. karhu tai kettu pesässään. Koko 122cm. Ihania vaatteita olet tehnyt. :)

  VastaaPoista
 25. Kahdella arvalla mukana :) Tuollainen laukkumekko olisi niin ihana meidän prinsessakautta elävälle 5 vuotiaalle. Koko olis hoikka 104 cm.

  VastaaPoista
 26. Kahdella arvalla mukana. Haluaisin jonkun iloisen sirkus eläimen pojalle (saa olla myös unisex) koossa 86 cm.

  VastaaPoista
 27. Yhden arvan voimin lähden tavoittelemaan poitsulle paitaa (98 cm), jossa "kaveri" olisi ehdottomasti auto. :-)

  VastaaPoista
 28. Mukana kahdella arvalla- kommentti ja lukija-arpa!
  Voittaessani ottaisin ilolla vastaan mekon koossa 86 tai 92. Tyttö tykkää vauvanukeista ja autoista, eli taskukaveri sais olla nakupelle vauva ( :D ) tai auto!

  VastaaPoista
 29. Taskukaverit on kaikki olleet tosi ihania!Yhdellä arvalla siis mukaan arvontaan.Toiveena olisi koossa 98 tytölle jotakin sellaista joka kävisi aikanaan myös pikkuveljelle.
  -Nina-

  VastaaPoista
 30. Nämä ovat kyllä niin ihania, ehdottomasti mukaan kahdella arvalla! Toiveena olisi 104 cm mekko jollain hauskalla eläinhahmolla. Yllätykset ovat kivoja, joten loput saat itse päättää. :)

  VastaaPoista
 31. kahdella arvalla!

  Kaikki taskukaverit ovat ihania, joten annan taiteelliset vapaudet sinulle.
  Mielellään paita koossa 86cm tai 92cm ja unisex

  VastaaPoista
 32. Aivan ihania ideoita ja toteutuksia! Olet kyllä tosi taitava! =)

  Osallistun kolmella arvalla. Olen lukija, ja linkitin facebookiin. Jos voitan, haluaisin leikkisän kissamekon koossa 110.

  VastaaPoista
 33. Oi kunpa voittaisin, ihania vaatteita :) Osallistun kahdella arvalla, kommentilla ja lukijana. Oma suosikki olisi vaate koiralla ja koirankopilla pienelle pojalle :) Kokona 86,reilusti kasvunavaraa :)

  VastaaPoista
 34. Kolmella arvalla mukana, on NIIN ihana palkinto!
  Haluaisin tytölle 104cm kokoisen mekon. Tykkää muumeista ja muumitalosta tai tähdistä tosi paljon :)

  VastaaPoista
 35. kahdella arvalla mukaan, eli lukijasi olen ja kommentilla tulee toinen. :) 5-vuotiaalle tytölle jotain tyttömäistä. :)

  VastaaPoista
 36. Osallistun lukijana YHDELLÄ arvalla.
  Haluaisin 116cm hihattoman mekon tytölle, joka tykkää taskuista, napeista ja pinkistä väristä.

  -Ninnu-Liina, kahden tyttären äiti-

  VastaaPoista
 37. Kahdella arvalla mukana. Nuo on kaikki niin ihania, että mikä vain kelpaa tytölle 104cm :)

  VastaaPoista
 38. Kolmella arvalla mukana! Linnunpönttö-mekko olis ihana :)

  VastaaPoista
 39. Voi nyt kyllä toivoisin kovasti voittavani. Mä nimittäin niin tiedän, mitä meidän perhe tarttis. Jos vaan saa valita käsilaukkutaskun (vai mikä sen nimi on), niin meidän pienin 80 cm olisi tosi söötti sellaisessa mekossa/tunikassa. Kahdella toiveikkaalla arvalla.

  VastaaPoista
 40. Oijoi, nää on niin ihania! Oikeastaan mä haluaisin itselleni paidan tai liivarin taskulaukulla, sinne olis kiva sujauttaa kännykkä talteen :-). Mutta jos sattuisin yhdellä arvalla voittamaan, niin jotain tytölle koossa 128cm.

  VastaaPoista
 41. Mukana minäkin onnea kokeilemassa kahdella arvalla! Pojalle paita koossa 116cm jollain auto aiheella tai mato ja omppukin olisi huippu :)

  VastaaPoista
 42. 2 arvalla mukana!! (kommentti + lukija) Aivan ihania juttuja olet tehnyt, tykkään juurikin vaatteiden leikkisyydestä ja iloisista väreistä. Ehkä juuri siksi, kun itse en nykyisessäö elämäntilanteessa jaksa niin keskittyä yksityiskohtien väkertämiseen... Toiveena olisi paita n. 100 koossa, unisex väritykseltään ja muutoin vapaat kädet!

  VastaaPoista
 43. Mukana yhdellä arvalla :)

  Toive olisi pojalle, koko n. 116/122. Ja juttuna voisi olla vaikka avaruusalus ja joku aliens sinne alukseen. Voi tää olisi niiin mahtavaa jos arpaonni osuisi kerrankin kohdalle!

  VastaaPoista
 44. Mukana yhdellä arvalla. Koira ja koirankoppi olisi varmaan lasten mieleen.

  VastaaPoista
 45. Aivan ihania vaatteita! Samoja ideoita käytin tekemässäni leikkimatossa ja ne innostaa poikaa kyllä todella leikkimään. Olen mukana kahdella arvalla (olen myös lukija). Ja pojalle leikkisä paita olisi ihana :)

  VastaaPoista
 46. Kahdella arvalla mukana(oon lukija) aivan ihania ovat ja upea idea! Tuo lintu näyttää tosi kivalle joten sitä tavoitellen... =)

  VastaaPoista
 47. voi ehna, nuo taskukaverit on kyllä kivoja. Yhdellä tällä kertaa osallistun ja mekkosta koossa 128 senttiä tai tunikaa jota passais koulussa käyttää. Saat ihan itse haluamsi toteuttaa, jos arpaonni minuun osuu. pihla.jaakkola@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Kahdella arvalla mukana, nää sun ompelukset on niin ihania!! :) Poitsulle koossa 116cm ois ihana saada joku poikamainen taskukaveri <3 rattori tai auto tai koira tai joku merenelävä ;)

  hulamaja ät gmail.com

  VastaaPoista
 49. Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Jokus hassu taskukaveri olisi kiva esim. sammakko, jonka suussa perhonen tai aarrearkku jossa mustekala tms. Joko mekko/ tunika 122cm tai paita 134cm.

  VastaaPoista
 50. 2 arpaa (lukija + kommentti). Aivan ihania vaatteita! Tuo omena+toukka on mainio, olisi ihana punaisella omenalla.

  VastaaPoista
 51. Ihana idea nämä taskukaverit! Kahdella arvalla kokeilen onneani, toiveissa joko piilotteleva siilipaita pojalle koossa 120cm tai tytölle mekko/paita koossa 92cm, ja pupuaiheella. :)

  VastaaPoista
 52. Tuo prinsessamekko on väreiltään ja idealtaan aivan ihana, prinsessa olisi jo tiedossa! -Hippu-

  VastaaPoista
 53. Kolmella arvalla mukana menossa! Mieleinen taskukaveri voisi olla mato joka punaisessa omenassa asustaa tai sitten merirosvo paatissaan :)

  VastaaPoista
 54. Yhdellä arvalla mukana. Pojalle koossa 98cm, motocross aiheinen paita ollut jo pitkään hakusessa :) Aivan ihania vaatteita teet. Voi kun osaisi itsekkin :) -Nuppu19-

  VastaaPoista
 55. Lukijana 2 arvalla mukaan. Hankala yhtäkkiä päättää mitä haluaisin, mut tunika laukulla koossa 92 vois olla pop.

  VastaaPoista
 56. Kahdella arvalla mukana. Mä haluaisin sellaisen paidan tai hupparin, jollaista jo jossain aiemmassa kommentissani pyrin selittämään: Kengurutaskun, joka olisikin junatunneli ja junaradan siitä läpi ja junaradalle jonkinlaisen liikuteltavan junan. Kelpaisi mulle kyllä muunkinlaiset taskukaverivaatteet. Kivoja ideoita!

  VastaaPoista
 57. kahdella arvalla mukana. ihania nuo kaikki ;) meillä neideillä puput rakkaimpia leluja, joten jos onni osuisi meille ehdoton suosikki olisi tunika, jossa pupu kolostaan/puuntakaa/pensaasta tms kurkkaa.

  VastaaPoista
 58. Oi, mikä arvonta! Kahdella arvalla mukaan ja onnettaren suosiessa toiveena olisi 116 cm tunika. Tuo lintu on aivan ihana, mutta tyttö tykkää hurjasti myös kaikista kissaeläimistä. Ja ketuista. Eli mikä tahansa noista vaihtoehdoista olisi huippujuttu. Ai niin, lempivärejä on kaikki sinisestä herkkupinkin kautta sinappiin ;)

  VastaaPoista
 59. Mukana yhdellä arvalla. Jotakin 110 koossa tytölle. Maria.M

  VastaaPoista
 60. Kahdella arvalla mukana (kommentti ja lukija) Pojalle taskukaveripaita esim. auto, koossa 90. Oot sää uskomaton taituri!

  VastaaPoista
 61. Kertakaikkisen ihana arvonta, nää taskukaverit on ihan huippuja!! Kahdella arvalla ehdottomasti mukaan! Jos voitto omalle kohalle osuupi (osu,osu,osu..)niin toiveissa olisi tunika mittainen vaate 1,5 vuotiaalle täti-tänttärälle, koko n. 80cm ja taiteellinen toteutus kokonaan itselläsi :D

  VastaaPoista
 62. Yhdellä arvalla ihana kärpässieni-taskukaveri tai ihaa pojalle! :D
  Toivoo Mummi
  hey_poola (at) luukku.com

  VastaaPoista
 63. kahdella arvalla mukana---super ihana blogi sinulla on ilo olla lukijana. Aivan älyttömän suloisia taskukavereita..meille voisi kotiutua jokin pupu aiheinen koossa 104cm(toivon todella että onni suosii meitä)

  VastaaPoista
 64. Kahdella arvalla mukan, lukija ja kommentointi. Jos arpaonni suosii niin pojalle toivosin paidan :D

  VastaaPoista
 65. Yhdellä yritän, ja paitaa tavoittelen pojalleni, esimerkiksi jotain traktoreihin tai kaivureihin liittyvää :)

  VastaaPoista
 66. Ooo, mikä arvonta! Kolmella arvalla mukaan!

  Olisi kiva saada jotain pojalle koossa 92. Jos sattuu voitto kohdalle, niin annan vapaat kädet toteuttamisen suhteen, mutta värimaailma saisi olla sininen, ei ainakaan retroa! ;)

  VastaaPoista
 67. Ihana arvonta, mukana ehdottomasti vaikka kohde on kyllä jo iso poika - koko 134 cm ja poikamaista ja merellistä, vaikka optimistijolla. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, ja kahdella arvalla mukaan kiitos, lukijaksesi liitytty!

   Poista
 68. Kahdella arvalla (lukija ja kommentti) mukana. Tytölle koossa 86 cm, aiheena kissa.

  VastaaPoista
 69. Yhdellä arvalla mukana ja toivoisin taskupupupaitaa tytölle koossa 92 cm.

  VastaaPoista
 70. Yhdellä arvalla mukaan kisaan. Jos onni suosii niin toiveena olisi jotain pojalle koossa 86/92cm, kaik käyp!

  VastaaPoista
 71. Yhdellä arvalla mukaan ja toivoisin paitaa. Tuo kuvassa olevan sinisen autopaidan tapainen olisi kyllä kiva. Lahjaksi menisi. :)

  VastaaPoista
 72. Kolmella arvalla yrittämään tuommoista pikkulintusta liivimekkoon n.104/110. Aivan ihania taskukavereita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin liityin lukijaksi, julkaisin fb:ssa ja kommentoin tätä!

   Poista
 73. Pojalle joku auto-, traktori- tai eläinaiheinen paita.
  Osallistun yhdellä arvalla.
  Nimimerkki Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 74. Osallistun kahdella arvalla, kommentoija ja lukija.
  Ihastuttavia paitoja autotie ja auto kaverit toivoisin voittavani ja ne lahjaksi kummipoikani vauvalle antaisin. Koko sais olla 74 cm ylös päin. Vauva on vasta syntynyt mutta, olisi kiva kun hän itse saisi nauttia taskukaveri ideasta.. Oma ekaluokkalainen ei ehkä enää kehtaisinkoulussa taskukaveria käyttää.

  VastaaPoista
 75. Aivan IHANA!!! Osallistun kahdella arvalla (kommentti+lukija), ja toivon omena-taskukaveria koossa 122cm mutta puna-keltaisena, jos mahdollista :-)

  Terv. Eija Haapaniemi

  VastaaPoista
 76. Hei, löysin vasta tänne blogiisi, onpa ihania vaatteita! Poikani 3v menisi onnesta sekaisin jostain paidasta, jossa auto, koko 104. Osallistun yhdellä arvalla nyt vain.
  Hanna Laattala

  VastaaPoista
 77. Yhdellä arvalla mukana. Lintupiilo on ihana. Maijanen01@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Mukana kahdella arvalla, komentti ja facelinkitys. Jos onni suosisi, niin Myyrä tai traktori on pojan mielestä ihania, äiti tykkäisi myös omenamadosta. Koko 104.

  VastaaPoista
 79. Ihana arvonta ihanilla palkinnoilla :)
  Kahdella arvalla mukana, ja tuo tipumekko on kyllä jotain aivan uskomattoman suloista, meidän neiti tykkäisi varmasti :) Matoinen omenakin olisi kova sana, voi, tässähän iskee ihan valinnanvaikeus...

  VastaaPoista
 80. Kilpikonna- tai muu eläinjuttu. Vaikka tuleekin ensisijaisesti pojalle (n. 100 cm), toivoisin, että paita olisi sellainen joka sopii myös tytölle. 1 arpa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Kolmella arvalla mukana! Tytölle toivoisin 110/116 koossa. Esim. tuommoinen kuvan omenamato tai kruunu-mekko olisi ihana :)

  VastaaPoista
 82. Ihania vaatteita, mahtava blogi ja huippiksempi arvonta! Kahdella arvalla mukana eli facebookkiin seuraavaksi. :) 86cm koossa pikkuneidille, sammakkoa tai pupua kurkistelemaan, myös tuo laukkumekko on ihana! :)
  -Tuikkunen- :)

  VastaaPoista
 83. Vieläkös on arpomatta... Olisi niin ihana päästä tähän arvontaan vielä mukaan!
  Eläinaiheista, sekä pojalle että tytölle sopiva.
  Hiisukas (hiisukas@gmail.com)

  VastaaPoista
 84. Niin ja yksi arpa minulle, kiitos!
  Hiisukas

  VastaaPoista
 85. Arvonta on nyt päättynyt. Hyväksyin kaikki tähän mennessä tulleet kommentit mukaan. Suoritan arvonnan heti kun ehdin.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)