torstai 28. elokuuta 2014

♥ Nalle ♥
Tätä haalaria tehdessä visiona oli jääkarhu. Ommellessa se näytti kyllä enemmän joltain turkoosilta kummajais nallelta ja meinasi vallan joutua ufojen koriin. Sinnillä tein kuitenkin loppuun ja tulihan siitä lopulta ihan kiva. Ei ehkä jääkarhu, mutta vaikka ihan vaan nalle :)
Epätoivon partaalla päätin valita resoreihin ja huppuun lemppariani musta-valkoista, jos se tekisi haalarista edes hitusen pidettävämmän. Musta-valkoinen osoittautuikin nappi valinnaksi ja toi kivaa raikkautta haalarin muuten niin yksiväriseen ilmeeseen. Alunperin ajattelin tehdä nallelle valkoisen mahan, mutta jätin sen nyt tällä kertaa kuitenkin pois.

Syksyn kauppareissuja ajatellen täytyy kyllä tehdä jokin vuoritettu haalari, mutta mikähän olisi seuraava hahmo. Niin monta kivaa ajatusta olisi jo mielessä :)


♥♥♥♥♥

21 kommenttia :

 1. Ei mikään ihan kiva vaan tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) juu, kyllä minäkin tykkään tästä lopulta tosi paljon :)

   Poista
 2. Nää sun hahmovaatteet on niin ihania! Saiskohan sitä aikaiseksi tehtyä meillekin jonku tämmösen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :) Saat varmasti, eihän tässä muuta kuin jaksaa vain tuon hupun värkätä.

   Poista
 3. Voi miten taitavasti olet toteuttanut asun. Ihan mielettömän hieno !!!

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän söpö! Tulin jo toista kertaa ihmettelemään :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno!! Mieletön, olet taitava! Onko tuolla velourin alla mikä vuorikangas, kun haalari näyttää niin ryhdikkäältä? Korvissa on varmaan vanua?

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Korvissa on tosiaan vanua. Haalarin hupussa on trikoovuori, mutta muuten siinä ei ole vuorta ollenkaan.

  VastaaPoista
 7. replica bags in pakistan click here to read n3z38s1k07 replica bags in london replica bags and shoes replica gucci bags s6y51x8l87 replica prada nylon bags my website d3t67u3p06 replica ysl bags replica bags in china

  VastaaPoista
 8. replica bags vuitton view publisher site f6g38s8r51 replica bags lv replica bags for sale read more o0i30g4q22 replica bags and shoes find out here i2i24h0m38 high end replica bags replica bags sydney

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)