tiistai 13. heinäkuuta 2010

Pikainen juoksuvyö

Mitään en ole oikein vieläkään ehtinyt ompelemaan, kaikki ompelutavaratkin ovat vielä ihan hujan hajan. Tämän juoksuvyön tein kuitenkin pikaisesti, koska ajattelin kokeilla juosta töihin, matkaa on viitisen kilometriä. Olin jo viime viikolla tohkeissaan lähdössä juoksemalla kunnes tajusin, että tarvitsen jonkun pienen laukun johon laittaa puhelin, avaimet ja rahat.

Tässä yritin itse ottaa kuvaa päällä. Tämä oli tälläinen hyvin pikainen kokeiluversio. Mulla oli muutamia palasia tuota pääkallo Pul kangasta, enkä ollut keksinyt sille mitään käyttötarkoitusta, tähän kokeiluun se sopi ihan hyvin, vaikka en juurikaan pääkalloista itse välitä.

Jostain olen joskus säästänyt tuon vyöosan ja nyt vaan pistin sen poikki ja ompelin laukkuosan siihen väliin. Olipa hyvä, että tuli tämäkin säästettyä, kun nyt tarvitsin juuri tälläistä.

Tänne mahtuu juuri puhelin, avaimet ja pankkikortit.

Huomenna tämä vyö pääsee testiin, saa nähdä miten toimii :)

9 kommenttia :

 1. Reipas tyttö :) Kerrohan kuinka juoksu töihin meni ja juoksetko takaisinkin?

  t. Annika

  VastaaPoista
 2. Hieno on! Ei ihan perus vyölaukku :D

  VastaaPoista
 3. Siis vau! Mä oon ettiny sopivaa juoksuvyötä, suunnilleen tommosta. Ja siihen asti juossu vyölaukulla jossa puhelin hölskyy.. Ei mulla oo käyny mielessäkään että sen vois tehdä ite! Loistava idea! Mä alan miettiä millaisen version itelle toteuttaisin, kiitos kaunis ideasta =)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva idea! Ja varmasti toimii. :)

  VastaaPoista
 5. Annika: aika reipas olo olikin!

  Paapii: ei ihan peruslaukku tosiaan :)

  Päivi: kiva, että tästä oli hyötyä sulle :)

  NorppaStiina: Kiitos!

  Niinkuin vähän arvelinkin niin ois pitäny olla joustavaa tuo vyöosa, ainakin osaksi, koska nyt ei pysyny lantiolla vaan nousi vyötärölle jossa sitten kyllä pysyi hyvin. Vähän isompi ois saanu vielä olla, koska olin kokonaan unohtanut työpaikan avaimet sekä mp3 soittimen. Pienellä kehittelyllä siitä tulee vielä hyvä :)

  VastaaPoista
 6. Hei, tosi mahtava idea ! Mä oon jo itekkin pitkään miettiny että miten saisin mp3 soittimen ja puhelimen mukaan juoksulenkille, kun näin kesävaatteissa harvemmin on taskujakaan... Pitääpäs itekkin kehitellä jotain tän suuntasta...

  VastaaPoista
 7. Kiva idea, taidan tehdä itselleni samanlaisen kun itse yleensä kävelen töihin ja juoksen takaisin=)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)