keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Pörriäinen ja parit caprit

Ei olis oikeesti aikaa istua koneella kun uuden kodin laitto on vielä niin pahasti kesken, mutta koin ansainneeni pienen bloggaus tauon :) Uusia ompeluksia ei ole syntynyt, mutta muutamat ennen lomaa valmistuneet jutut voin esitellä. Nyt alkaa olla jo kova ikävä ompelukoneiden äären, toisaalta tämä pakko tauko on ollut ihan mukavaa vaihteluakin.


Lasten Metsolassa oli myytävänä tilkkupusseja aplikointeja ja muita pieniä ompeluksia varten ja tuosta raitakankaasta tuli niin mehiläinen mieleen, että oli pakko aplikoida sellainen. Paidan kaava on oma, hihoista tuli vähän hassunmittaiset, mutta toisaalta ihan kivatkin.


Hyvinkäällä ollessani kävin Kangastukussa, mutta eipä sieltä muuta tarttunut mukaan kuin tämä joustofrotee ja tukikankaita.Pääntien tein vaihteeksi helpommalla tavalla ja kohtuu hyvä siitä noinkin tuli. Mehiläisen siivet on tylliä ja ne on irrallaan, saisi olla vielä jotain jämäkämpää materiaalia, menee nimittäin pesussa aika lötröksi nuo siivet.


Näistä capreista tykkään tosi paljon, malli on hyvä ja kangas on kivan värikäs.


Nämä tein vielä pikaisesti lomareissun lähtöaamuna. Ihastelin kerran MakaMarrin Annan tekemää vyötäröä ja kysyin miten hän oli sen tehnyt, nyt sain viimein aikaiseksi kokeilla ja tykkään kovasti, tuo erilailla ilmettä. Eli muuta ihmeellistä siinä ei ole kuin kuminauha tikataan kankaisiin kiinni koko ympärykseltään. Kuvittelin aikaisemmin, että tuo ei kestäisi käytössä, joko joustavuus kärsisi tai langat katkeaisivat, mutta hyvin se on kestänyt ja toiminut ainakin tähän asti.


Nyt taas siivouksen ja järjestelyn pariin!

6 kommenttia :

 1. Ihania juttuja oot taas tehnyt!! On ikävä teitä!

  t. A&E

  VastaaPoista
 2. Wau. tosi hyvä idea laittaa tylliä siiviksi!
  Ja tuo alinten housujen kangas, oih miten ihanaa!!! :)

  VastaaPoista
 3. Hieno pörriäinen :) Sopii kivasti pilvikankaalle. Kokeilin tässä taannoin tehdä perhosille siipiä tyllistä, mutta en saanut niistä lainkaan sellaisia kuin suunnittelin, ja sitten meni jo inspiraatiokin koko hommaan..

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteitä nuo pörriäis paidat. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania! Aivan herkkua tuo raidallinen joustis!

  VastaaPoista
 6. Onpa herttainen tuo pörriäispaita :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)