keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Katastrofi ja melkein onnistunut

Kaksi bodyä, joista toinen oli täysi katastrofi ja toinen jo melkein onnistunut. Tässä kuvassa roikkuu se melkein onnistunut. Kun ostin Janomen peitetikkarin ja kantinkääntäjän, luulin että kanttausten teko helpottuu, mutta alkuun se tuntui vain vaikeutuvan. Ehkä se sitten harjoituksen myötä oikeasti helpottuukin. Tähän bodyyn sain jo ihan siistiä jälkeä aikaiseksi, mutta resori vetää kangasta liikaa kurttuun, joten sitä täytyy vielä säätää.
Body onnistui kuitenkin sen verran kohtuullisesti, että tein siihen pupu applikaation. Tällainen kietaisumallinen body on kätevä, kun allaoleva kangas suojaa vauvan herkkää ihoa, niin uskaltaa tehdä applikaatioitakin.
Hihansuut tein taas käännettäviksi, niin ei tarvitse käyttää tumppuja.
Bodyn kaveriksi tein vielä terälliset puolipotkarit.
Tässä vielä se katastrofi. Kuten näkyy niin lopputulos on aika vinksahtanut :) Tämän ompelu oli kyllä yhtä tuskaa, mutta taistelin loppuun asti, eikä kyllä tainnut kannattaa. Kanttaus on tehty osittain peitetikkarilla ja osittain saumurilla + ompelukoneella. Onnistuinpa vielä ompelemaan toisen turkoosin resorin nurinpäin, mutta en viitsinyt edes korjata. Seuraavat bodyt toivottavasti onnistuu paremmin!

5 kommenttia :

 1. Kiva setti ja eihän se 'epäonni' päällä näy;) minä kanttasin body't (silloin joskus) interlockilla tai ihan jerseylla (käärisin sen suikalen rullalle johonkin että ei reunat rullautuu niin paljon kanttailessa), parempi lopputulos ja neppareitakin oli helpompi laitta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jerseyllä kanttaamista vois tosiaan kokeilla, tulis varmaan aika ohkanen kantti.

   Poista
 2. Tuo ylempi body on kerrassaan IHANA!!

  Millä kaavalla olet tehnyt nuo puolipotkarit, näyttävät hyville nekin.

  Mun eka body uudella kantinkääntäjällä näytti ihan samalle:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kaavat puolipotkareihin olen piirtänyt itse, joten niitä ei valitettavasti löydy mistään lehdestä. Kiva kuulla, että en ole ainut jolle kävi näin ;)

   Poista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)