tiistai 14. toukokuuta 2013

Tulevalle vauvalle

Meille pitäisi pian syntyä vauva ja olenkin nyt koittanut ehtiä ompelemaan muutamia vaatteita uudelle tulokkaalle. Ajattelin, että jos touko- ja kesäkuussa pitelee vielä kylmiä ilmoja, niin tällaiselle joustofroteiselle haalarille voisi olla käyttöä. Voihan se olla, että helteet yllättää eikä tätä tarvita, mutta onpahan ainakin varalta olemassa :)
Kaavan tähän tein niin, että lähdin liikkeelle Ottobren jumpsuit kaavasta ja muokkasin siitä omanlaisen. Koitin tehdä kooksi 50cm, mutta vähän hankala vielä arvioida onnistuinko. Kunhan pääsee sovittamaan, niin sitten se selviää. Turkoosi autokangas on ostettu tietysti Metsolasta. Minusta tuo kangas on aivan vastustamattoman ihanaa ja onneksi sitä jäi vielä vaikkapa housuja varten. Musta-valkoraidalliset kankaat on ostettu joko Majapuulta tai Pehemiältä, en muista enää kummasta.
Hihan- ja lahkeensuut tein niin, että resorit voi kääntää sormien ja varpaiden suojaksi.
  Haalari on vuoritettu kokonaan joustofroteella ja nepparit saa auki lahkeensuun resoriin asti.
Haalarille kaveriksi tein pienen lakin, josta saattoi kyllä tulla kokoa nukke, joten ompelin toisenkin hieman isomman varalta. Lakin kanteista näkee ettei oltu Janomen peitetikkarin ja kääntäjän kanssa kavereita ihan alkuun, mutta onneksi nykyään tulee jo parempaa jälkeä.

11 kommenttia :

 1. Ihana haalari ja lakki <3 toivottavasti tulee käyttöä edes vähän ku on niin söpöt!

  VastaaPoista
 2. Auts, miten ihanat! Kaikki muut vauvat tai heidän vanhempansa kalpenevat kateudesta. Ja muutamankin Suomen kesän nähneenä voi olla varma, että tarvetta tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tosiaan jos vanhat merkit pitää paikkansa niin saa ainakin muutaman kerran käyttää.

   Poista
 3. navigate to this website important source more information replica dolabuy her comment is here published here

  VastaaPoista
 4. replica bags seoul replica gucci bag s5u24z5l20 replica bags aaa quality more tips here e6t13l1m41 replica louis vuitton bag replica bags nyc g9q59x6x11 try this web-site g2d03p2g19 louis vuitton replica replica bags by joy

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)