torstai 9. tammikuuta 2014

Hymiöitä

Kun näin tämän Mussukoiden Hymiöt jerseyn, arvasin, että tyttö tulisi tästä tykkäämään. Kangas ei ole oma henkilökohtainen suosikki, mutta välillä on kiva ilahduttaa lasta ja ostaa sellaisiakin kankaita mistä ei niin itse välitä. Tästä on monesti ollutkin puhetta, että tuleeko kankaita ostettua lapsen vai oman mielen mukaan. Enemmän oman, mutta välillä lapsenkin. Ja nyt varsinkin mitä vanhemmaksi lapsi kasvaa, niin on pakko ottaa se lapsen oma mieltymys huomioon.
Kysyin myös tytöltä mitä tästä kankaasta pitäisi valmistua, että se olisi oikein mieluinen. Kuulemma sellainen lepakkohihainen paita. Kaavoja ei käytetty vaan sopiva paita kankaan päälle ja siitä leikkelemään. Aika isohan siitä tuli, mutta tyttö keksi, että olisi hieno jos helmaan tekisi solmun. Sellainen siis tehtiin. Pääntie piti olla löysä, jotta sen saa laskettua olkapään yli tarvittaessa. Resoria mallatessa käteen sattui musta-keltainen ja sehän passasikin tähän ihan loistavasti. 

 Muutama pienempi pala jäi ja niistä saatiin vielä pipo aikaiseksi. Lörppä piti olla. 
Pipon vuoreksi löytyi vielä musta-keltaista joustofroteeta. Tällaisella hetkellä sitä on aina onnellinen kankaiden hamstrauksesta. Silloin kun se inspiraatio iskee, on kätevää, että kotoa löytyy valinnan varaa. Tämä oli ihana yhteinen projekti ja näyttää yhä enemmän siltä, että saatan saada tytöstä joskus kaverin tähän ompeluharrastukseen.

10 kommenttia :

 1. Voi ei tätä kangasta =) Olen vältellyt, ettei poika tätä bongaisi, mutta nyt tämän näki ja haluaa ehdottomasti. Pakko se on kai kuunneltava lasta. Välillä =) Hauskan kokonaisuuden olet saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä sunkin nyt pitää sitten loihtia tästä jotain kivaa pojalle :)

   Poista
 2. Sehän olisi upeata, jos saisi aikanaan omasta lapsesta ompelukaverin! Ei tuo minuakaan sytytä kankaana, mutta kummasti olette siitä kyllä saaneet tosi kivan puseron.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin yllättynyt kuinka kiva lopputulos on. Tytöllä lähti näiden valmistumisen jälkeen "vähän" suunnitelmat lentämään ja hän toivoi lisää kangasta, jotta saisi vielä leggarit ja sitten pitää ostaa vielä hymiö tennarit. Yritin vähän kyseenalaistaa, että eikö se nyt ole hieman liikaa jos on päästä varpaisiin pukeutunut samaan aiheeseen, mutta ei kuulemma :) Luulenpa, että tätä toivetta ei silti tulla toteuttamaan.

   Poista
 3. Ihana paita! En tiedä uppoaisko kuosi meillä mutta malli ihan taatusti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sonja. Ei muuta ku sitte ompelemaan vaan :)

   Poista
 4. Tuohon helmaan sopisi myös samainen resori kuin hihoissa. Kohtuu tiukkana. itse olen tehnyt lepakkopaitoja niin ja tytöt tykkää kun jää "löysästi pussittamaan" :)

  VastaaPoista
 5. he said v5j55v4l01 best replica bags online replica bags blog web link t2i73z1d86 7a replica bags wholesale replica bags reddit replica bags online pakistan Full Report n1g13d6i73 replica bags hong kong

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)