perjantai 9. lokakuuta 2015

Jo neljä kuukautta!

Ihan hurjaa, että tämä meidän pikkuneiti on jo 4 kuukautta. Ensimmäiset kaksi kuukautta meni melko sumuisissa merkeissä ja viimeiset kaksi kuukautta on sujahtanut muuten vain ohi. Toisaalta sitä odottaa, että vauva kasvaa ja elämä joltain osin helpottaa, mutta toisaalta sitä haluaisi pitää tuon ihanan mussukan aina vauvana ♥

Elämä kahden pienen ja yhden isomman lapsen kanssa on jo aika hektistä. Joskus harvoin sattuu niitä rauhallisia hetkiä, että saa olla kahdestaan vain yhden lapsen kanssa. Silloin ehtii ihastella juuri sen lapsen ihanuutta. Muutenpa se arki on usein varsinaista selviämistä.

Muistan joskus ajatelleeni, että vauvaa ei voi pukea mustiin vaatteisiin. Kas kummaa nyt tämä rusettisetti ja edellisen postauksen paratiisimekko on ihan lemppareita. Kyllä vauvoillekin sopii tummat värit, näin sitä mieli muuttuu näemmä. 


9 kommenttia :

 1. Syötävän suloinen setti! Monesti kuulee tuota ettei vauvaa tai lasta voi pukea mustaan, mutta mä en ole sitä mieltä ollenkaan. Sehän on hyvä kontrastiväri ja kaikin puolin tyylikäs. :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin tutulta, voin kuvitella, että kolmannen kanssa menoa on vielä enemmän ;) Hyvin toimii musta lapsellakin ja siihen on helppo yhdistää kaikkea muuta! Supersuloinen tyttönen siellä ❤️

  VastaaPoista
 3. Suloinen! Minusta musta sopii oikein hyvin myös vauvoillekin. Se on niin helppo yhdistää muihin väreihin :)

  VastaaPoista
 4. Voi, suloisuutta! Sekä lapsi että kamppeet! <3

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja kiitos kommentistasi, se ilahduttaa aina!:)